Spalam bine castravetii , le taiem capetele si ii feliem nu foarte subtiri . Sfecla rosie o curatam de coaja si o dam pe razatoarea mare . Ardeiul iute se taie felii . Hreanul se curata de coaja si se taie fasii subtiri . Frunzele de visin se spala .
Punem intr-un castron castravetii impreuna cu sfecla si ardeiul iute , amestecam bine . Pe fundul borcanelor punem cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar apoi punem compozitia de legume rezultata . Hreanul se pune printre legume , dupa plac . Cand s-au umplut borcanele , se pun cateva frunze de visin deasupra apoi se fixeaza compozitia cu cateva betisoare de marar pentru a nu se ridica in timp ce turnam saramura .
Se prepara saramura punandu-se pe foc apa impreuna cu sarea . Cand aceasta fierbe , se opreste focul si cu un plonic se toarna in borcane , peste compozitia de legume .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii