autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Castraveti umpluti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 castraveti mai mari, , 60 g ulei, , 1 ceapa, , sare, , piper, , zahar, , otet, , zeama concentrata de carne, , 20 g faina, , 1/4 l smantana acrisoara., Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita), , 1 ceapa, , 1 chifla veche, , 1 catel de usturoi, , 1 ou, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe orizontala si se scobeste miezul cu o lingurita. Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu otet si se lasa o ora sa se patrunda. Din ingredientele indicate anterior, se prepara umplutura si se umplu castravetii. Se prajeste ceapa taiata marunt in uleiul incins, se adauga castravetii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 30 de minute. Se amesteca smantana cu faina, se toarna peste castraveti, se adauga putin otet si zahar (dupa gust) si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

9 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 castraveti mai mari
  • 60 g ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • zahar
  • otet
  • zeama concentrata de carne
  • 20 g faina
  • 1/4 l smantana acrisoara.
  • Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 1 chifla veche
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor