autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Castraveti umpluti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 castraveti mai mari, , 60 g ulei, , 1 ceapa, , sare, , piper, , zahar, , otet, , zeama concentrata de carne, , 20 g faina, , 1/4 l smantana acrisoara., Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita), , 1 ceapa, , 1 chifla veche, , 1 catel de usturoi, , 1 ou, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe orizontala si se scobeste miezul cu o lingurita. Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu otet si se lasa o ora sa se patrunda. Din ingredientele indicate anterior, se prepara umplutura si se umplu castravetii. Se prajeste ceapa taiata marunt in uleiul incins, se adauga castravetii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 30 de minute. Se amesteca smantana cu faina, se toarna peste castraveti, se adauga putin otet si zahar (dupa gust) si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

10 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
castraveti umpluti

castraveti umpluti

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 castraveti mai mari
  • 60 g ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • zahar
  • otet
  • zeama concentrata de carne
  • 20 g faina
  • 1/4 l smantana acrisoara.
  • Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 1 chifla veche
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in mujdei de usturoi