autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Castraveti umpluti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 castraveti mai mari, , 60 g ulei, , 1 ceapa, , sare, , piper, , zahar, , otet, , zeama concentrata de carne, , 20 g faina, , 1/4 l smantana acrisoara., Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita), , 1 ceapa, , 1 chifla veche, , 1 catel de usturoi, , 1 ou, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe orizontala si se scobeste miezul cu o lingurita. Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu otet si se lasa o ora sa se patrunda. Din ingredientele indicate anterior, se prepara umplutura si se umplu castravetii. Se prajeste ceapa taiata marunt in uleiul incins, se adauga castravetii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 30 de minute. Se amesteca smantana cu faina, se toarna peste castraveti, se adauga putin otet si zahar (dupa gust) si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
castraveti umpluti

castraveti umpluti

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 castraveti mai mari
  • 60 g ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • zahar
  • otet
  • zeama concentrata de carne
  • 20 g faina
  • 1/4 l smantana acrisoara.
  • Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 1 chifla veche
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie