Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe orizontala si se scobeste miezul cu o lingurita. Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu otet si se lasa o ora sa se patrunda. Din ingredientele indicate anterior, se prepara umplutura si se umplu castravetii. Se prajeste ceapa taiata marunt in uleiul incins, se adauga castravetii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 30 de minute. Se amesteca smantana cu faina, se toarna peste castraveti, se adauga putin otet si zahar (dupa gust) si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii