autor:

Vasile Buzea

» » Aperitive

castraveti umpluti

Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vasile Buzea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
castraveti verzi ,carne tocata porc ,muguri bambus,radacina de ghimbir, ulei de arahide ,sos de soia,oua, amidon.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea tocata se amesteca cu mugurii de bambus tocati si restul condimentelor. Se umplu rondelele de castraveti cu tocatura. Intr-o tigaie se incinge uleiul de arahide, se pun castravetii umpluti cu partea scobita in jos, se prajesc pana aproape se rumenesc la ambele capete. Cand sunt aproape gata, se adauga 1-2 linguri supa de legume si se acopera cu un capac. Se lasa la inabusit pana se evapora tot lichidul.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

9 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • castraveti verzi ,carne tocata porc ,muguri bambus,radacina de ghimbir
  • ulei de arahide ,sos de soia,oua
  • amidon.

Raporteaza reteta

Retete
de Vasile Buzea
Porc cu castraveti

Porc cu castraveti

Se taie carnea felii cat mai subtiri si se amesteca cu vinul de orez si sarea. Se prajeste un minut

8 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Porc Dim Sum

Porc Dim Sum

Carnea tocata se amesteca cu bambusul si ceapa verde care au fost tocate in prealabil. Se adauga

9 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Spankorizo - Spanac cu orez

Spankorizo - Spanac cu orez

Spanacul proaspăt se spala foarte bine se rupe bucăți (dacă e congelat scăpam de toate grijile

11 voturi    2 comentarii
35 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta reteta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob