autor:

Iuliana Matei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Castraveti umpluti

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 castravete, 1 rosie taiata cubulete, 200 g smantana cu branza de vaci, 1 lingurita ceapa rasa, putina sare de mare, boia, frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia.
Compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente.
Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Cred ca sunt foarte buni.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 1 rosie taiata cubulete
  • 200 g smantana cu branza de vaci
  • 1 lingurita ceapa rasa
  • putina sare de mare
  • boia
  • frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei pane - putin mai altfel