autor:

Iuliana Matei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Castraveti umpluti

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 castravete, 1 rosie taiata cubulete, 200 g smantana cu branza de vaci, 1 lingurita ceapa rasa, putina sare de mare, boia, frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia.
Compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente.
Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

33 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
castraveti umpluti

castraveti umpluti

Castravetii se spala, se taie rondele de aproximativ 3 cm, se scobesc de seminte, se sareaza. Carnea

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Cred ca sunt foarte buni.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 1 rosie taiata cubulete
  • 200 g smantana cu branza de vaci
  • 1 lingurita ceapa rasa
  • putina sare de mare
  • boia
  • frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piure de spanac