autor:

Iuliana Matei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Castraveti umpluti

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 castravete, 1 rosie taiata cubulete, 200 g smantana cu branza de vaci, 1 lingurita ceapa rasa, putina sare de mare, boia, frunze de salata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia.
Compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente.
Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Cred ca sunt foarte buni.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 1 rosie taiata cubulete
  • 200 g smantana cu branza de vaci
  • 1 lingurita ceapa rasa
  • putina sare de mare
  • boia
  • frunze de salata

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cuiburi de mamaliga