Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung) si se scobeste miezul cu o lingurita. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se framanta bine cu carnea, oul si pesmetul. Se umplu castravetii, se infasoara in feliile subtiri de slaninuta si se prajesc in grasime incinsa. Se toarna peste ei zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba incet 25-30 de minute. Se scot castravetii si se tin la cald, se amesteca smantana in zeama in care au fiert si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Apoi se adauga mustarul, sarea, piperul, boiaua si mararul tocat si se serveste sosul astfel preparat impreuna cu castravetii umpluti. Ca garnitura: cartofi fierti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii