autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Castraveti umpluti

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
2 castraveti mai mari, 1 ceapa, 400 g carne tocata (porc si vita), 1 ou, 2 linguri pesmet, sare, piper, 100 g costita afumata (bacon), 20 g unt sau margarina, boia dulce, 150 ml supa de zarzavat concentrata (Knorr + apa), 150 g smantana, 2 linguri mustar, 1 legatura de marar., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung) si se scobeste miezul cu o lingurita. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se framanta bine cu carnea, oul si pesmetul. Se umplu castravetii, se infasoara in feliile subtiri de slaninuta si se prajesc in grasime incinsa. Se toarna peste ei zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba incet 25-30 de minute. Se scot castravetii si se tin la cald, se amesteca smantana in zeama in care au fiert si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Apoi se adauga mustarul, sarea, piperul, boiaua si mararul tocat si se serveste sosul astfel preparat impreuna cu castravetii umpluti. Ca garnitura: cartofi fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Castraveti  umpluti

Castraveti umpluti

Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Castraveti umpluti cu ton

Castraveti umpluti cu ton

Se piseaza usturoiul, se taie marunt patrunjelul si se amesteca amandoua. Intr-o farfurie se pune

9 voturi    9 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 castraveti mai mari
  • 1 ceapa
  • 400 g carne tocata (porc si vita)
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 100 g costita afumata (bacon)
  • 20 g unt sau margarina
  • boia dulce
  • 150 ml supa de zarzavat concentrata (Knorr + apa)
  • 150 g smantana
  • 2 linguri mustar
  • 1 legatura de marar.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Papricas cu ciuperci