Castraveti umpluti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti mai mari, 1 ceapa, 400 g carne tocata (porc si vita), 1 ou, 2 linguri pesmet, sare, piper, 100 g costita afumata (bacon), 20 g unt sau margarina, boia dulce, 150 ml supa de zarzavat concentrata (Knorr + apa), 150 g smantana, 2 linguri mustar, 1 legatura de marar.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung) si se scobeste miezul cu o lingurita. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se framanta bine cu carnea, oul si pesmetul. Se umplu castravetii, se infasoara in feliile subtiri de slaninuta si se prajesc in grasime incinsa. Se toarna peste ei zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba incet 25-30 de minute. Se scot castravetii si se tin la cald, se amesteca smantana in zeama in care au fiert si se lasa sa mai fiarba circa 5 minute. Apoi se adauga mustarul, sarea, piperul, boiaua si mararul tocat si se serveste sosul astfel preparat impreuna cu castravetii umpluti. Ca garnitura: cartofi fierti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise