Ardeii se spala,se pun la copt pe o tabla,pe aragaz,se curata de coaja si se taie bacati mai mari,pe latime;
Rosiile se spala,se oparesc cateva minute in apa clocotita,se curata de pielite si se taie rondele;
Sunca de praga se taie in cubulete mici;
In fiecare castron termorezistent se pune in mod egal,cubulete de sunca(100 grame),un ardei copt si taiat,peste ardei cate o rosie taiata rondele,urmeaza o felie de telemea,iar in functie de preferinte cateva rondele de ardei iute;
In fiecare castron se pune cate un cub de unt(25-30 grame),se pun castronasele la cuptor,la foc potrivit,pentru cca 30 minute;
Se scot din cuptor dupa acest timp,iar in fiecare castron se sparge cate un ou,se baga iarasi la cuptor pentru cca 10 minute;
Preparatul se serveste in castronasele in care a fost facut,fierbinte,cu paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii