fideaua se coace in cuptor
din zahar si apa se face un sirop (fiert)
se scufunda fideaua in sirop pt 1-2 minute,se scurge si se pune la uscat
se bate frisca
asamblarea prajituri
fideaua se imparte in doua
bucatile mai aspectoase se pastreaza pt decorarea prajituri,cu celelalte se tapeteaza fundul tavitei in care montam prajitura ,peste ele se pune frisca deasupra se pun bucatile de fidea pe care le-am pastrat pt decor
se face cite o avelina din frisca(mot)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii