La bain-marie se topeste ciocolata cu untul si smantina pina se topeste complet.
Se incalzeste cuptorul la 140 de grade.
Se bat ouale cu zaharul intr-o spuma galbuie 5 minute,si se adauga usor la compozitia de ciocolata la care am adaugat sarea si lichiorul.
Se tapeteaza o tava dreptungiulara cu pergament se toarna compozitia in tava si se da la copt.Sub tava se pune o farfurie cu apa fierbinte care sa imprastie umezeala in cuptor. Se coace o ora pina ce coptura este ridicata si poate sa crape putin.Se lasa la racit in cuptor chiar daca va cadea putin.Se scoate din cuptor si se mai lasa la racit. Inainte de a o servi se taie cu un cutit muiat in apa fierbinte si sters dupa fiecare taietura. Se poate servi cu frisca alaturi sau cu inghetata de vanilie. Eu am uns-o cu putina crema de vanilie. Este foarte gustoasa ca o catifea si usor de facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii