autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Catina cu miere

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 septembrie 2014

Ingrediente
1,5 kg catina, 1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Catina o curatam bine de codite, o spalam cu apa calduta si o punem intr-o sita la scurs.
Bobitele scurse le trecem prin blender.
Pasta obtinuta o amestecam cu mierea, punem totul intr-un vas, amestecam din cand in cand, apoi dam la rece pana a doua zi.
Daca nu va plac semintele sau sa simtiti bucati de fructe, puteti trece prin sita pasta de catina si siropul rezultat sa il amestecati cu miere.
A doua zi, punem preparatul in borcane si il dam la rece.
In fiecare zi, timp de 10-14 zile, agitam borcanele.
Dupa acest timp catina cu miere este numai buna de consumat.
Sa fiti sanatosi ca asta este cel mai important!
Daca ti-a placut reteta noastra "Catina cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Catina cu miere de albine

Catina cu miere de albine

Spalam fructele, le curatam si le lasam pe un servet cam o ora, sa se scurga foarte bine. Asezam

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ciuperci de padure la borcan

Ciuperci de padure la borcan

Curatam si spalam ciupercile. Le fierbem 20 de min.Cat fierb ciupercile,punem la foc si amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 06 octombrie 2014

    Sa stii ca ai mei au luat si nu prea au mai avut probleme iarna trecuta cu racelile!

  • Fara foto

    Mihaila Georgeta , 05 octombrie 2014

    foarte buna catina cu miere ,am facut si eu anul acesta ......sper sa fiu ok sa nu mai racesc asa des .

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg catina
  • 1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Zacusca