Puneti intr-o sita vinetele intregi si cateii de usturoi si fierbeti-i 40 de minute in aburi. Lasati legumele sa se raceasca putin, taiati vinetele in doua si scoateti-le - cu o lingura - miezul, iar usturoiul curatati-l de coaja. Tocati-le marunt si amestecati-le cu mixerul, pana ce obtineti un piure. Sarati, piperati si varsati piureul intr-un castron. Adaugati galbenusul si mustarul si incorporati uleiul, putin cate putin, amestecand cu telul, ca pentru maioneza. Adaugati si zeama de lamaie, amestecati inca o data, dupa care puneti vinetele astfel preparate la frigider, pana cand doriti sa le serviti. Opariti rosiile, curatati-le de pielita si seminte, taiati-le cubulete, incorporati-le in vinetele scoase de la frigider si amestecati usor. Taiati bagheta felii, prajiti-o si serviti caviarul de vinete pe feliile caldute de paine.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii