Ceapa se curata, se taie pestisori, ardeii se curata si se taie felii si se tin deoparte. Cefele se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si ardeii si se mai inabusa 5 min. Se adauga vinul, se lasa sa se evapore, dupa care se adauga 2 pahare de apa si se mai coace 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii