autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc cu sos de cascaval

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
500 g ceafa de porc, 250 ml de smantana, 100 g cascaval, 2-3 fire patrunjel verde, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in felii,se presara cu sare si piper si se lasa putin sa stea ,ca sa se patrunda cu arome,dupa care se prajeste in ulei incins.Cand este gata,se aseaza intr-un vas si se mentine calda.

Cascavalul se trece pe razatoare,se amesteca pe urma usor cu smantana,se potriveste de sare si piper si se toarna sosul intr-o tigaie cu putin ulei.Se pune pe foc si se amesteca incontinuu,pana la omogenizare,apoi se toarna sosul peste ceafa prajita si se presara patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Penne cu carne tocata si sos de rosii

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt. Jumatatile de vinete le

19 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g ceafa de porc
  • 250 ml de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare din pastai de fasole cu carne de porc