Carnea se taie in felii,se presara cu sare si piper si se lasa putin sa stea ,ca sa se patrunda cu arome,dupa care se prajeste in ulei incins.Cand este gata,se aseaza intr-un vas si se mentine calda.
Cascavalul se trece pe razatoare,se amesteca pe urma usor cu smantana,se potriveste de sare si piper si se toarna sosul intr-o tigaie cu putin ulei.Se pune pe foc si se amesteca incontinuu,pana la omogenizare,apoi se toarna sosul peste ceafa prajita si se presara patrunjel tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii