autor:

ilincutza

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilincutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 usturoi, ulei, boia, piper, sare, 5 cartofi, 2 morcovi.

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper, si boia. Se unge carnea bine cu compozitia de usturoi obtinuta. Se lasa sa stea cam 20 min la frigider. Se curata cartofii si morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, ceafa in mijloc, si cartofii cu morcovii in jurul carnii. Se da la cuptor pentru aprox 50 min. Se scoate si se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • FILDES (Maestru bucatar):

    GUSTOS,DAR AM PUS SI UN PAHAR CU VIN ALB,,DEMI,,PENTRU CA SE LIPEAU CARTOFII

  • 7 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    E foarte buna, fac mereu, ne place!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Si eu folosesc vin alb deoarece ii da o savoare aparte carnii si se fac si cartofii mai bine .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Super !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Tare gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte gustos!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Un deliciu !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Foarte buna, din carnea de porc e cea mai buna. Si noua ne place gatesc des, cu diferite garnituri.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 usturoi
  • ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi.

Raporteaza reteta

Retete
de ilincutza
Paste cu piept de pui si praz

Paste cu piept de pui si praz

Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se

10 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa,

38 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Spaghette cu ton si lamaie

Spaghette cu ton si lamaie

In timp ce fierb pastele, amestecam intr-un bol conserva de ton, putin ulei de masline, sucul la

2 voturi    3 comentarii
15 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte buna, fac mereu, ne place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura