Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper, si boia. Se unge carnea bine cu compozitia de usturoi obtinuta. Se lasa sa stea cam 20 min la frigider. Se curata cartofii si morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, ceafa in mijloc, si cartofii cu morcovii in jurul carnii. Se da la cuptor pentru aprox 50 min. Se scoate si se orneaza cu patrunjel verde tocat.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii