Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 usturoi, ulei, boia, piper, sare, 5 cartofi, 2 morcovi.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
10 voturi
Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 usturoi, ulei, boia, piper, sare, 5 cartofi, 2 morcovi.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
10 voturi
FILDES (Maestru bucatar):
GUSTOS,DAR AM PUS SI UN PAHAR CU VIN ALB,,DEMI,,PENTRU CA SE LIPEAU CARTOFII
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
E foarte buna, fac mereu, ne place!
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012
Si eu folosesc vin alb deoarece ii da o savoare aparte carnii si se fac si cartofii mai bine .
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Super !
Medie
1h
10 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
E foarte buna, fac mereu, ne place!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Tare gustoasa.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte gustos!
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Un deliciu !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Foarte buna, din carnea de porc e cea mai buna. Si noua ne place gatesc des, cu diferite garnituri.