Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, calim cca. 2 minute, apoi asezam feliile de carne, le lasam pe fiecare parte 5-7 minute dupa care adaugam berea, bulionul, busuiocul, oregano si foaia de dafin, amestecam putin toate ingredientele si adaugam si o cescuta de apa, apoi punem capacul si lasam la fiert, la foc mic cca.45 minute, dupa care le intoarcem si mai lasam un sfert de ora. Obtinem o carne foarte frageda, aromata si gustoasa! Noi am servit cu cartofi cuburi prajiti la tigaie si salata de varza!
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii