autor:

Daniela_Gherca

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Ceafa de porc inabusita

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Ingrediente
7 felii de ceafa de grosime 1-1,5cm, 1 ceapa mare, 7 catei usturoi, sare, piper, boia dulce, busuioc uscat, oregano uscat, 1 foaie de dafin, 250ml bere, 150g bulion, 50ml ulei, 1 cescuta apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, calim cca. 2 minute, apoi asezam feliile de carne, le lasam pe fiecare parte 5-7 minute dupa care adaugam berea, bulionul, busuiocul, oregano si foaia de dafin, amestecam putin toate ingredientele si adaugam si o cescuta de apa, apoi punem capacul si lasam la fiert, la foc mic cca.45 minute, dupa care le intoarcem si mai lasam un sfert de ora. Obtinem o carne foarte frageda, aromata si gustoasa! Noi am servit cu cartofi cuburi prajiti la tigaie si salata de varza!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc inabusita

Ceafa de porc inabusita

Portionam carnea in felii de aprox. 1-1,5cm grosime. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt.

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in mujdei de usturoi

Pulpe de pui in mujdei de usturoi

Pulpele spalate,sterse bine se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 7 felii de ceafa de grosime 1-1,5cm
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 250ml bere
  • 150g bulion
  • 50ml ulei
  • 1 cescuta apa

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati