Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, calim cca. 2 minute, apoi asezam feliile de carne, le lasam pe fiecare parte 5-7 minute dupa care adaugam berea, bulionul, busuiocul, oregano si foaia de dafin, amestecam putin toate ingredientele si adaugam si o cescuta de apa, apoi punem capacul si lasam la fiert, la foc mic cca.45 minute, dupa care le intoarcem si mai lasam un sfert de ora. Obtinem o carne foarte frageda, aromata si gustoasa! Noi am servit cu cartofi cuburi prajiti la tigaie si salata de varza!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii