autor:

Daniela_Gherca

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Ceafa de porc inabusita

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2016

Ingrediente
7 felii de ceafa de grosime 1-1,5cm, 1 ceapa mare, 7 catei usturoi, sare, piper, boia dulce, busuioc uscat, oregano uscat, 1 foaie de dafin, 250ml bere, 150g bulion, 50ml ulei, 1 cescuta apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne le spalam bine cu apa rece, le stergem si le condimentam cu sare, piper si boia dulce. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, calim cca. 2 minute, apoi asezam feliile de carne, le lasam pe fiecare parte 5-7 minute dupa care adaugam berea, bulionul, busuiocul, oregano si foaia de dafin, amestecam putin toate ingredientele si adaugam si o cescuta de apa, apoi punem capacul si lasam la fiert, la foc mic cca.45 minute, dupa care le intoarcem si mai lasam un sfert de ora. Obtinem o carne foarte frageda, aromata si gustoasa! Noi am servit cu cartofi cuburi prajiti la tigaie si salata de varza!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc inabusita

Ceafa de porc inabusita

Portionam carnea in felii de aprox. 1-1,5cm grosime. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt.

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curry de pui ca la mama lui acasa

Curry de pui ca la mama lui acasa

Marineaza puiul in iaurt, jumatate din chilli, sare, piper pentru 1/2 de ora. Pune uleiul intr-o

3 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7 felii de ceafa de grosime 1-1,5cm
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 250ml bere
  • 150g bulion
  • 50ml ulei
  • 1 cescuta apa

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

21 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

10 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Piept de pui Hawai