autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Ceafa de porc la gratar cu legume

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2017

Ingrediente
ceafa de porc-cate 1 felie de portie, 50 ml ulei, 1 sticla cu bere, sare, piper, praf de usturoi, boia dulce, Pentru garnitura, 1/2 varza proaspata, 1 morcov, 1 mar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei, pe ambele parti si se condimenteaza dupa gust, dupa care se lasa 30 de minute sa patrunda bine aroma condimentelor. Se pun feliile de ceafa pe gratarul bine incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand, cu bere.

Pentru garnitura, taiem julien varza, morcovul si marul, condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Cine doreste, poate adauga pe farfurie si cativa cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Friptura de miel cu cartofi marinata cu aparatul Food Saver

Friptura de miel cu cartofi marinata cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel se spala si se curata de impuritati. Se usuca cu prosoape absorbante. Se aplica ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
Piept la gratar cu legume

Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • ceafa de porc-cate 1 felie de portie
  • 50 ml ulei
  • 1 sticla cu bere
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • Pentru garnitura
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

24 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

5 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Kebab de pui in stil mediteranean Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul

0 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)