Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei.
Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei, pe ambele parti si se condimenteaza dupa gust, dupa care se lasa 30 de minute sa patrunda bine aroma condimentelor. Se pun feliile de ceafa pe gratarul bine incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand, cu bere.
Pentru garnitura, taiem julien varza, morcovul si marul, condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.
Cine doreste, poate adauga pe farfurie si cativa cartofi prajiti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii