Ingrediente
500 grame de ceafa de porc, 6 cartofi mici, 2 cepe mici, 1 morcov, 2 rosii, 1 mar verde, 6 catei de usturoi, sare, piper, zeama de la jumatate de lamaie, 2-3 lingurite de margarina
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
4 voturi
Mod de preparare
2-Se aseaza intr-o tava de aluminiu un rand de cartofi printre care se pune morcovul taiat rondele, un rand de ceafa taiata cubulete printre care se pune usturoiul taiat rondele, iar un rand de cartofi, iar carne si iar cartofi.
3-Pe deasupra se pun cepele taiate in 4 si felii de mar. Peste toate se pun feliile de rosii.
4-Se pune apoi margarina si zeama de lamaie.
5-Se da la cuptor pentru 1 ora jumatate maxim, pana cand carnea si legumele sunt facute. Din cand in cand se mai ung legumele cu zeama rezultata in tava de la carne si margarina topita.
6-Se poate servi cu smantana. Pofta buna!