autor:

Georgiana Nicolae

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de Porc la Tava cu Legume

Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Ingrediente
500 grame de ceafa de porc, 6 cartofi mici, 2 cepe mici, 1 morcov, 2 rosii, 1 mar verde, 6 catei de usturoi, sare, piper, zeama de la jumatate de lamaie, 2-3 lingurite de margarina

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

4 voturi

Mod de preparare

1-Se taie ceafa si cartofii cubulete. Cele doua cepe si marul se taie in 4 bucati, morcovul si usturoiul se taie rondele, iar rosiile se vor taia felii.
2-Se aseaza intr-o tava de aluminiu un rand de cartofi printre care se pune morcovul taiat rondele, un rand de ceafa taiata cubulete printre care se pune usturoiul taiat rondele, iar un rand de cartofi, iar carne si iar cartofi.
3-Pe deasupra se pun cepele taiate in 4 si felii de mar. Peste toate se pun feliile de rosii.
4-Se pune apoi margarina si zeama de lamaie.
5-Se da la cuptor pentru 1 ora jumatate maxim, pana cand carnea si legumele sunt facute. Din cand in cand se mai ung legumele cu zeama rezultata in tava de la carne si margarina topita.
6-Se poate servi cu smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de Porc la Tava cu Legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne

"M'nazalet zahra"- Mancare de conopida cu carne- specifica tarilor arabe

Conopida se desface in buchete mai mari si se spala bine apoi se pune intr-o strecuratoare sa se

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei cu mamaliguta

Ficatei cu mamaliguta

Se caleste ceapa in putin ulei, pana devine transparenta, dupa care se adauga ficateii. Se mai adauga

4 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Foarte bun si frumos prezentat.

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Nicolae
Chec mega pufos:)

Chec mega pufos:)

1-Se separa albusurile de galbenusuri. 2-Albusurile se bat spuma impreuna cu masura de zahar pana

26 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Orez cu Sos Alb Delicios

Orez cu Sos Alb Delicios

Orez 1-Intr-o oala se topeste margarina in care se caleste putin orezul. 2-Peste orezul calit se

22 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de Vinete "Spicy"

Mancarica de Vinete "Spicy"

1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun si frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de berbecut