autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc umpluta cu branza

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
4 bucati ceafa de porc, 100 g branza Philadelphia(este ca untul. stiu daca se gaseste in tara sub acelasi nume), cateva cepe verzi(eu am pus cam trei), marar proaspat(dupa gust), sare, ulei pt. prajit, , Pt.garnitura:, 1 radacina de marar, marar proaspat tocat fin, 2 cepe verzi, 4 linguri de iaurt natural, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.
La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge.
Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin.
Pentru ca sa nu iasa umplutura pe timpul prajirii se recomanda ca inainte,carnea sa se umple cu bucatele de paine si sa fiarba.Apoi se scoate painea si se pune umplutura de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 100 g branza Philadelphia(este ca untul. stiu daca se gaseste in tara sub acelasi nume)
  • cateva cepe verzi(eu am pus cam trei)
  • marar proaspat(dupa gust)
  • sare
  • ulei pt. prajit
  • Pt.garnitura:
  • 1 radacina de marar
  • marar proaspat tocat fin
  • 2 cepe verzi
  • 4 linguri de iaurt natural
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti,fierti in sos de rosii