Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.
La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge.
Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin.
Pentru ca sa nu iasa umplutura pe timpul prajirii se recomanda ca inainte,carnea sa se umple cu bucatele de paine si sa fiarba.Apoi se scoate painea si se pune umplutura de branza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii