autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc umpluta cu carne

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
4 bucati de ceafa de porc groase de un deget, 100 g branza Philadelphia(arata ca untul. stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume), cateva cepe verzi(dupa gust), marar proaspat(dupa gust), ulei pt. prajit, sare, , Pt. garnitura:, 4 linguri de iaurt natural, 1 radacina de marar, 2 cepe verzi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca fin ceapa verde,la fel si mararul,care se amesteca cu branza.
La fiecare bucata de carne,se realizeaza o taietura pentru a forma un buzunar.
Apoi se umplu buzunarele cu amestecul de branza,se inchid cu scobitori si se pun la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Cepele verzi se spala si se toaca mai gros,apoi se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg.
Carnea se serveste calda impreuna cu radacina de marar,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu marar tocat fin.
Exista un truc pentru ca umplutura sa nu iasa din carne in timpul prajirii:
ceafa se umple cu bucatele de paine si se pune la fiert.Apoi se scoate painea si se poate umple fiecare bucata de carne cu branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Nu prea am inteles.Titlul retetei este ceafa de porc umpluta cu carne, iar din reteta reiese ca se umple cu branza.Cum e?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 bucati de ceafa de porc groase de un deget
  • 100 g branza Philadelphia(arata ca untul. stiu daca la noi in tara se gaseste sub acelasi nume)
  • cateva cepe verzi(dupa gust)
  • marar proaspat(dupa gust)
  • ulei pt. prajit
  • sare
  • Pt. garnitura:
  • 4 linguri de iaurt natural
  • 1 radacina de marar
  • 2 cepe verzi
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Nu prea am inteles.Titlul retetei este ceafa de porc umpluta cu carne, iar din reteta reiese ca se umple cu branza.Cum e?

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Snitel de pasare cu ciuperci