Intr-un lighenas punem feliile de ceafa impreuna cu uleiul, boiaua, praful de usturoi, foile de dafin maruntite, piper si sare dupa gust, amestecam bine si punem in frigider pentru 1/2 ora.
Spalam bine cartofii si punem la fiert in apa cat sa le acopere cu sare cca. 20-25min. Ungem cu unt o forma de sticla sau tava si rasturnam cartofii fierti si scursi de apa dupa care le sfaramam putin cu ciocanul de snitele, punem bucatele mici de unt deasupra si introducem la cuptor pana se rumenesc(10-15min). Eu am pus sub grilul cuptorului. Scoatem carnea din frigider si facem un gratar la grilul cuptorului si frigem 7-9min. pe fiecare parte. Punem in farfurie o felie de ceafa impreuna cu cativa cartofi din tava alaturi de ketchup si maioneza. Se serveste cu salata si un(doua) pahare de vin rosu demisec. Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii