autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CEAFA UMPLUTA CU CASTRAVETI MURATI

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 kg ceafa porc (de preferinta bucata intreaga), 300 g castraveti murati, 2 linguri pesmet, 100 g cascaval, 1 lingurita boia dulce, 100 g untura de porc, 1 lingurita cimbru uscat, 1 ou, un varf de cutit nicsoara macinata, sare, piper

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se curata, se spala si se scurge. Apoi se taie astfel incat sa se obtina o foaie de carne de cca 1 cm grosime si se presara cu cimbru, sare si piper dupa gust. Castravetii se taie in cubulete, se storc bine de zeama si se amesteca intr-un castron cu pesmetul, oul, cascavalul dat pe razatoarea mare si nucsoara. Se intinde compozitia obtinuta pe foaia de carne, apoi se ruleaza carnea si se leaga cu ata alimentara sau se prinde cu scobitori. Se unge carnea cu untura, se presara cu sare si piper si se pune in tava in cuptorul incins. Se coace la foc potrivit, pana cand se rumeneste pe deasupra, apoi se taie in felii de cca 1 cm grosime si se serveste fierbinte cu o garnitura la alegere.
Daca ti-a placut reteta noastra "CEAFA UMPLUTA CU CASTRAVETI MURATI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci

File de porc cu ciuperci

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul

13 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu rösti si sos de visine

Piept de pui cu rösti si sos de visine

Pentru inceput preparam rösti , curatan cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cu un cutit sub forma

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ceafa porc (de preferinta bucata intreaga)
  • 300 g castraveti murati
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita boia dulce
  • 100 g untura de porc
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ou
  • un varf de cutit nicsoara macinata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Friptura din ceafa de porc in vasul roman