Se scobeşte miezul de la ceapă, se toacă mărunt şi se prăjeşte în jumătate din ulei. După ce se înmoaie un pic ceapa se adaugă orezul. Se amestecă de câteva ori şi se adaugă o ceşcuţă de apă şi se lasăla foc mic, să se umfle puţin orezul. Se adaugă sarea, piperul şi verdeaţa.
Cu acest amestec se umplu cepele, se aşază într-un vas termorezistent tapetat cu ulei, se toarnă deasupra lor sucul de roşii, se stropesc cu restul de ulei şi se dau la cuptor 20-25 minute.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii