autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ceapa umpluta cu orez

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
6-8 cepe mari, 1 ceşcuţă plină cu orez, 1 ceşcuţă ulei, 1 ceşcuţă suc de roşii, sare, piper, verdeaţă

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scobeşte miezul de la ceapă, se toacă mărunt şi se prăjeşte în jumătate din ulei. După ce se înmoaie un pic ceapa se adaugă orezul. Se amestecă de câteva ori şi se adaugă o ceşcuţă de apă şi se lasăla foc mic, să se umfle puţin orezul. Se adaugă sarea, piperul şi verdeaţa.

Cu acest amestec se umplu cepele, se aşază într-un vas termorezistent tapetat cu ulei, se toarnă deasupra lor sucul de roşii, se stropesc cu restul de ulei şi se dau la cuptor 20-25 minute.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ciupercile se curata si se spala. Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava. Coditele si cascavalul

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Foarte buna reteta,imi place.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6-8 cepe mari
  • 1 ceşcuţă plină cu orez
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 ceşcuţă suc de roşii
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Supa de rosii cu galuste de gris