autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ceapa umpluta cu orez

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
6-8 cepe mari, 1 ceşcuţă plină cu orez, 1 ceşcuţă ulei, 1 ceşcuţă suc de roşii, sare, piper, verdeaţă

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scobeşte miezul de la ceapă, se toacă mărunt şi se prăjeşte în jumătate din ulei. După ce se înmoaie un pic ceapa se adaugă orezul. Se amestecă de câteva ori şi se adaugă o ceşcuţă de apă şi se lasăla foc mic, să se umfle puţin orezul. Se adaugă sarea, piperul şi verdeaţa.

Cu acest amestec se umplu cepele, se aşază într-un vas termorezistent tapetat cu ulei, se toarnă deasupra lor sucul de roşii, se stropesc cu restul de ulei şi se dau la cuptor 20-25 minute.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Mai intai, tocam varza marunt. Frecam cu putina sare varza dulce. Daca varza murata este prea acra

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Foarte buna reteta,imi place.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6-8 cepe mari
  • 1 ceşcuţă plină cu orez
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 ceşcuţă suc de roşii
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate