Se curata cepele de coaja,se oparesc 1 minut in apa cu sare clocotita pentru a se putea scobi mai usor.Li se scobeste cu grija miezul cu o lingurita.Se taie cubulete rosiile curatate de coaja.Se taie marunt patrunjelul si coditele de ceapa verde.Costita se taie cubulete si se da prin masina de tocat pieptul de pui.Se amesteca toate ingredientele,se sareaza se pipereaza si se umplu cepele scobite.
Cepele se aseaza intr-un vas de Yena,se toarna peste ele zeama de supa realizata cu ajutorul cubului Knorr gaina.Se baga la cuptorul incins si se fierb 50 de minute,stropindu-le din cand in cand cu zeama.Se desface faina cu putina apa ,se amesteca cu smantana si se toarna peste zeama din cuptor se mai gusta potrivindu-se de sare si piper.Se mai dau cateva clocote sa se lege sosul.Se servesc cu codite de ceapa verde tocate deasupra. Este f.gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii