Ceapa umpluta cu piept de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 4 cepe mari
  • 2 rosii mijlocii
  • 1 legatuira patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr.costita(caize,rbacon,sau slaninuta cu carne)
  • 400 gr.piept de pui
  • sare,piper
  • 1/4 l zeama de supa (dintr-un cub Knorr Gaina)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

Se curata cepele de coaja,se oparesc 1 minut in apa cu sare clocotita pentru a se putea scobi mai usor.Li se scobeste cu grija miezul cu o lingurita.Se taie cubulete rosiile curatate de coaja.Se taie marunt patrunjelul si coditele de ceapa verde.Costita se taie cubulete si se da prin masina de tocat pieptul de pui.Se amesteca toate ingredientele,se sareaza se pipereaza si se umplu cepele scobite.
Cepele se aseaza intr-un vas de Yena,se toarna peste ele zeama de supa realizata cu ajutorul cubului Knorr gaina.Se baga la cuptorul incins si se fierb 50 de minute,stropindu-le din cand in cand cu zeama.Se desface faina cu putina apa ,se amesteca cu smantana si se toarna peste zeama din cuptor se mai gusta potrivindu-se de sare si piper.Se mai dau cateva clocote sa se lege sosul.Se servesc cu codite de ceapa verde tocate deasupra. Este f.gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise