autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu carne

Ceapa umpluta cu piept de pui

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 4 cepe mari, 2 rosii mijlocii, 1 legatuira patrunjel, 1 legatura ceapa verde, 100 gr.costita(caize,rbacon,sau slaninuta cu carne), 400 gr.piept de pui, sare,, 1/4 l zeama de supa (dintr-un cub Knorr Gaina), 2 linguri de faina, 2 linguri de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Se curata cepele de coaja,se oparesc 1 minut in apa cu sare clocotita pentru a se putea scobi mai usor.Li se scobeste cu grija miezul cu o lingurita.Se taie cubulete rosiile curatate de coaja.Se taie marunt patrunjelul si coditele de ceapa verde.Costita se taie cubulete si se da prin masina de tocat pieptul de pui.Se amesteca toate ingredientele,se sareaza se pipereaza si se umplu cepele scobite.

Cepele se aseaza intr-un vas de Yena,se toarna peste ele zeama de supa realizata cu ajutorul cubului Knorr gaina.Se baga la cuptorul incins si se fierb 50 de minute,stropindu-le din cand in cand cu zeama.Se desface faina cu putina apa ,se amesteca cu smantana si se toarna peste zeama din cuptor se mai gusta potrivindu-se de sare si piper.Se mai dau cateva clocote sa se lege sosul.Se servesc cu codite de ceapa verde tocate deasupra. Este f.gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui bacon

Rulouri din piept de pui bacon

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui

Chiftelute din piept de pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 4 cepe mari
  • 2 rosii mijlocii
  • 1 legatuira patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr.costita(caize,rbacon,sau slaninuta cu carne)
  • 400 gr.piept de pui
  • sare,
  • 1/4 l zeama de supa (dintr-un cub Knorr Gaina)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Drob de miel