autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu carne

Ceapa umpluta cu piept de pui

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 4 cepe mari, 2 rosii mijlocii, 1 legatuira patrunjel, 1 legatura ceapa verde, 100 gr.costita(caize,rbacon,sau slaninuta cu carne), 400 gr.piept de pui, sare,, 1/4 l zeama de supa (dintr-un cub Knorr Gaina), 2 linguri de faina, 2 linguri de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Se curata cepele de coaja,se oparesc 1 minut in apa cu sare clocotita pentru a se putea scobi mai usor.Li se scobeste cu grija miezul cu o lingurita.Se taie cubulete rosiile curatate de coaja.Se taie marunt patrunjelul si coditele de ceapa verde.Costita se taie cubulete si se da prin masina de tocat pieptul de pui.Se amesteca toate ingredientele,se sareaza se pipereaza si se umplu cepele scobite.

Cepele se aseaza intr-un vas de Yena,se toarna peste ele zeama de supa realizata cu ajutorul cubului Knorr gaina.Se baga la cuptorul incins si se fierb 50 de minute,stropindu-le din cand in cand cu zeama.Se desface faina cu putina apa ,se amesteca cu smantana si se toarna peste zeama din cuptor se mai gusta potrivindu-se de sare si piper.Se mai dau cateva clocote sa se lege sosul.Se servesc cu codite de ceapa verde tocate deasupra. Este f.gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in aluat de bere

Chiftelute in aluat de bere

Pentru aluat, am amestecat intâi ingredientele lichide, apoi am adăugat drojdia, zahărul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 4 cepe mari
  • 2 rosii mijlocii
  • 1 legatuira patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr.costita(caize,rbacon,sau slaninuta cu carne)
  • 400 gr.piept de pui
  • sare,
  • 1/4 l zeama de supa (dintr-un cub Knorr Gaina)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei Gytty