Se freaca untul cu zaharul, se adauga nucile cu faina, cacao si cele 6 albusuri batute spuma, romul si vanilia. Se tapeteaza forma cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace la foc incet. Cind s-a copt putin, se scoate din cuptor si se pune deasupra cele 6 galbenusuri frecate cu 200gr. zahar pudra, apoi se pune din nou la cuptor si cind s-a intarit crema de deasupra, se scoate din cuptor si se taie cu cutitul patratele sau cubulete. Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii