autor:

Maria Lupean

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Champignoane prajite cu sos de usturoi

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
-1 kg champignoane, -1 legatura praz, -4 catei de usturoi, -150 g smantana, -150 g iaurt, -2 linguri ulei, -3 linguri unt, -125 g paine, -cimbru,piper, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

47 voturi

Mod de preparare

Prazul se taie rondele subtiri si ciupercile spalate daca sunt marisoare se pot taie in jumatate. Usturoiul pisat se amesteca cu smantana si iaurtul si cimbrul taiat marunt(eu am folosit si uscat). Se prajesc ciupercile in untul incins, se adauga prazul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi pe bagheta sau cu piuree si carne de pui la gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Champignoane prajite cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Curatam guliile si cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul lor, astfel incat marginile guliilor

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce la cuptor

Varza dulce la cuptor

Varza se taie fideluta si se pune la oparit in apa cu sare pentru citeva minute, apoi se scurge

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

47 voturi

Ingrediente

  • -1 kg champignoane
  • -1 legatura praz
  • -4 catei de usturoi
  • -150 g smantana
  • -150 g iaurt
  • -2 linguri ulei
  • -3 linguri unt
  • -125 g paine
  • -cimbru,piper
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piure de cartofi cu patrunjel si usturoi