Reteta postata pe: 30 iunie 2009
Ingrediente
-1 kg champignoane, -1 legatura praz, -4 catei de usturoi, -150 g smantana, -150 g iaurt, -2 linguri ulei, -3 linguri unt, -125 g paine, -cimbru,piper, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Prazul se taie rondele subtiri si ciupercile spalate daca sunt marisoare se pot taie in jumatate. Usturoiul pisat se amesteca cu smantana si iaurtul si cimbrul taiat marunt(eu am folosit si uscat). Se prajesc ciupercile in untul incins, se adauga prazul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi pe bagheta sau cu piuree si carne de pui la gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Champignoane prajite cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010
O bunatate !