Prazul se taie rondele subtiri si ciupercile spalate daca sunt marisoare se pot taie in jumatate. Usturoiul pisat se amesteca cu smantana si iaurtul si cimbrul taiat marunt(eu am folosit si uscat). Se prajesc ciupercile in untul incins, se adauga prazul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi pe bagheta sau cu piuree si carne de pui la gratar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii