Prazul se taie rondele subtiri si ciupercile spalate daca sunt marisoare se pot taie in jumatate. Usturoiul pisat se amesteca cu smantana si iaurtul si cimbrul taiat marunt(eu am folosit si uscat). Se prajesc ciupercile in untul incins, se adauga prazul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi pe bagheta sau cu piuree si carne de pui la gratar.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii