autor:

Amina

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci champignon la cuptor

Autor: Amina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Amina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2014

Ingrediente
200 gr cascaval, 10 bucati de champignon, 150 gr de carne (orice tip de carne - eu am folosit salam Sasesc ), 1 jumatate ardei iute, patrunjel, marar, sare, piper, 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 rosie, 1 unt, 250 gr smantana

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata de piele, dupa care se taie coditele, sa obtineti doar palaria pentru a se putea pune compozitia inauntru. Coditele taiate le puteti marunti, de asemenea ceapa, usturoiul, rosia si celelalte ingrediente se toaca, se amesteca impreuna cu condimentele si se calesc timp de 5-10 min in tigaia unsa cu 100 gr unt. In timp ce se caleste compozitia, adaugati cate 1 lingura de smantana in compozitie amestecand usor pana la reducerea acesteia. Intre timp, intr-o tava puneti restul untului, apoi tineti in cuptor 2 -3 minute pana se topeste; scoateti tava, apoi asezati ciupercile.



Dupa ce compozitia este gata, cu o lingurita umpleti fiecare ciuperca. Deasupra, puneti cate o felie subtire de cascaval, iar deasupra o frunza de patrunjez pentru aroma si aspect. Dupa ce ati terminat de umplut ciupercile, daca mai aveti destula compozitie, umpleti un cartof fiert cu restul compozitie si asezati-l pe tava langa ciuperci. Introduceti tava in cuptorul incalzit la o temperatura de 180-200 grade si lasati timp de 40-45 minute. Dupa ce a trecut timpul estimat obtineti o mancare consistenta pe care o puteti aseza in farfurie langa o salata pentru un plus de savoare. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 gr cascaval
  • 10 bucati de champignon
  • 150 gr de carne (orice tip de carne - eu am folosit salam Sasesc )
  • 1 jumatate ardei iute
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 unt
  • 250 gr smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Amina
Pepene galben cu inghetata

Pepene galben cu inghetata

Pepenele se spala,apoi se taie astfel incat sa fie usor de curatat inauntru. Dupa ce ati scos

1 vot    2 comentarii
20 min
Inghetate
Dovlecel pane/Castraveti pane

Dovlecel pane/Castraveti pane

Taiati dovlecelul rondele subtiri( dupa preferinta), dupa care feliile taiate le puneti intr-un bol

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Caltabos muntenesc