Ciuperci champignon la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciuperci champignon la cuptor

Ingrediente

  • 200 gr cascaval
  • 10 bucati de champignon
  • 150 gr de carne (orice tip de carne - eu am folosit salam Sasesc )
  • 1 jumatate ardei iute
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 unt
  • 250 gr smantana

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata de piele, dupa care se taie coditele, sa obtineti doar palaria pentru a se putea pune compozitia inauntru. Coditele taiate le puteti marunti, de asemenea ceapa, usturoiul, rosia si celelalte ingrediente se toaca, se amesteca impreuna cu condimentele si se calesc timp de 5-10 min in tigaia unsa cu 100 gr unt. In timp ce se caleste compozitia, adaugati cate 1 lingura de smantana in compozitie amestecand usor pana la reducerea acesteia. Intre timp, intr-o tava puneti restul untului, apoi tineti in cuptor 2 -3 minute pana se topeste; scoateti tava, apoi asezati ciupercile.

Dupa ce compozitia este gata, cu o lingurita umpleti fiecare ciuperca. Deasupra, puneti cate o felie subtire de cascaval, iar deasupra o frunza de patrunjez pentru aroma si aspect. Dupa ce ati terminat de umplut ciupercile, daca mai aveti destula compozitie, umpleti un cartof fiert cu restul compozitie si asezati-l pe tava langa ciuperci. Introduceti tava in cuptorul incalzit la o temperatura de 180-200 grade si lasati timp de 40-45 minute. Dupa ce a trecut timpul estimat obtineti o mancare consistenta pe care o puteti aseza in farfurie langa o salata pentru un plus de savoare. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise