Chapli Peshawari Kebab

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chapli Peshawari Kebab

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata fin
  • 2 cepe medii tocate fin
  • 1 lingurita pasta de ghimbir
  • 1 lingurita pasta de usturoi
  • 2 rosii medii tocate,fara seminte
  • 2-3 ardei iuti verzi
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 linguri coriandru proaspat
  • 1 lingura pudra de chimen
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boabe uscate de rodie pisate(daca nu aveti ,nu-i nimic)
  • 1/2 lingurita garam masala(amestec de 5 condimente)
  • 3 linguri faina de porumb
  • 1 ou batut
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.

Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se rumenesc.

Eu imi ung palmele cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea .

Pasta de ghimbir si usturoi: se taie 2 cm de radacina proaspata de ghimbir si se da pe razatoare;3 catei de usturoi,mai mari se curata si se dau pe razatoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor