Chec

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/4 kg zahar
  • 3 paharele ulei
  • 3 paharele lapte
  • 3 cani faina
  • mirodenii
  • 2 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • stafide
  • rahat

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga uleiul cate un pahar, laptele, mirodeniile, praful de copt, faina. Se pun albusul batut spuma si apoi umplutura. Se ung tavile cu grasime, se presara faina, se toarna jumatate de compozitie in tavi si dupa aceea se adauga o lingura de cacao, se amesteca bine, se toarna restul deasupra. Se baga la cuptor, se lasa usa intredeschisa. Dupa 10 minute se scot tavile si se cresteaza pe mijloc cu cutitul. Se baga la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise