Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 oua, 1/4 kg zahar, 3 paharele ulei, 3 paharele lapte, 3 cani faina, mirodenii, 2 praf de copt, 1 lingura cacao, stafide, rahat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga uleiul cate un pahar, laptele, mirodeniile, praful de copt, faina. Se pun albusul batut spuma si apoi umplutura. Se ung tavile cu grasime, se presara faina, se toarna jumatate de compozitie in tavi si dupa aceea se adauga o lingura de cacao, se amesteca bine, se toarna restul deasupra. Se baga la cuptor, se lasa usa intredeschisa. Dupa 10 minute se scot tavile si se cresteaza pe mijloc cu cutitul. Se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Se lasa ouale la temperatura camerei,30 de minute.Intr-un castron se combina faina,o cana de zahar,praful
5 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate