autor:

Caraș Georgiana

» » Prajituri

Chec (2 buc.)

Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2016

Ingrediente
11 ouă, 22 lg. zahăr, 22 lg. făină, 11 lg. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Separăm gălbenușurile de albușuri.Apoi batem albușurile cu cele 22 lg. de zahăr spumă.După ce am bătut albușurile spumă adăugăm gălbenușurile unul câte unul.După adăugăm uleiul îl batem puțin iar,apoi punem și făina.Oprim puțină compoziție și o facem cu cacao.Punem în forme compoziția iar,la urmă o punem pe cea cu cacao făcută în zigzag.După băgăm checurile la cuptorul încălzit.Le lăsăm la cuptor aproximativ 40 min. la foc mediu.
Poftă Bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec (2 buc.)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura din foi cu miere

Prajitura din foi cu miere

FOILE CU MIERE(4 foi): -Se pun împreună zahărul, mierea, laptele, untul, într-o crăticioară

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura angelica

Prajitura angelica

pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi,unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma

26 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 11 ouă
  • 22 lg. zahăr
  • 22 lg. făină
  • 11 lg. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Caraș Georgiana
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina.

25 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare cu blat din fulgi de mei Inimioare cu blat din fulgi de mei

Se prepara blatul mixand bine albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se inatareste.Se incorporeaza si fulgii de mei si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
strudel cu mere