Separăm gălbenușurile de albușuri.Apoi batem albușurile cu cele 22 lg. de zahăr spumă.După ce am bătut albușurile spumă adăugăm gălbenușurile unul câte unul.După adăugăm uleiul îl batem puțin iar,apoi punem și făina.Oprim puțină compoziție și o facem cu cacao.Punem în forme compoziția iar,la urmă o punem pe cea cu cacao făcută în zigzag.După băgăm checurile la cuptorul încălzit.Le lăsăm la cuptor aproximativ 40 min. la foc mediu.
Poftă Bună!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii