Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul. Se pun 5 linguri de faina amestecand bine, apoi uleiul si restul de faina. Se imparte compozitia obtinuta in doua: una se pune in forma de chec asa alba si cea de a doua se amesteca cu 2 linguri de cacao se dau la foc si se coc. Faceti proba cu scobitoarea. Dupa coacere, se lasa la racit si apoi se taie in feliute groase de un deget. Se umple cu finetii punindu-se o felie alba si una neagra. Ies 2 checuri. Deasupra se poate pune ciocolata menaj sau frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii