Autor:
ANCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2013
Ingrediente
3 oua, 18 linguri zahar, 18 linguri ulei, 18 linguri faina, 18 linguri lapte, 1 praf copt, 1 cana nuca, 2 ling cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zahar apoi se adauga uleiul, laptele, faina, praf de copt si nuca.
Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se pune o parte din aluat. Celalalt se amesteca cu cacao si se pune peste celalalt.
Se introduce la cuptor la foc mic.
Se verifica cu o scobitoare daca este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Se lasa ouale la temperatura camerei,30 de minute.Intr-un castron se combina faina,o cana de zahar,praful
5 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate