autor:

ANCA

» » Dulciuri diverse

Chec

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2013

Ingrediente
3 oua, 18 linguri zahar, 18 linguri ulei, 18 linguri faina, 18 linguri lapte, 1 praf copt, 1 cana nuca, 2 ling cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zahar apoi se adauga uleiul, laptele, faina, praf de copt si nuca.

Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se pune o parte din aluat. Celalalt se amesteca cu cacao si se pune peste celalalt.

Se introduce la cuptor la foc mic.

Se verifica cu o scobitoare daca este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec aperitiv cu pui

Chec aperitiv cu pui

Spalam carnea si o tocam marunt. Verdeata o spalam si o tocam la fel. Folosim un castron in care

22 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 18 linguri zahar
  • 18 linguri ulei
  • 18 linguri faina
  • 18 linguri lapte
  • 1 praf copt
  • 1 cana nuca
  • 2 ling cacao

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu smochine, tamarind si iasomie