autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Chec a la mamaie.

Autor: Corodeanu Neli -Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corodeanu Neli -Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
2 oua,, 200 g zahar,, 2 cani faina,, 175ml ulei,, 1/2 pachet praf de copt,, 200 ml lapte,, nuci,stafide,cacao la alagere.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele,se imparte in jumatate.
Nucile se dau prin putina faina pentru a se nu duce la fundul tavii,prima jumatate se pune intr-o tava tapetata,nucile iar la sfarsit cealalta jumatate in care am pus si cacaoa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec a la mamaie." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 200 g zahar,
  • 2 cani faina,
  • 175ml ulei,
  • 1/2 pachet praf de copt,
  • 200 ml lapte,
  • nuci,stafide,cacao la alagere.

Raporteaza reteta

Retete
de Corodeanu Neli -Maria
Prajitura cu morcov si nuca de cocos

Prajitura cu morcov si nuca de cocos

Se spala morcovii si se rad, intr un castron se amesteca morcovul cu zaharul, nuca de cocos, faina,

6 voturi    0 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Red Velvet

Red Velvet

Pentru blat, amestecam pe rand ingredientele,incepand cu untul si zaharul. Se coace la cuptor

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Torturi
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigei Pretzels