autor:

violette

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: violette (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violette (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
150 gr.faina, 200 gr.sunca (parizer, salam, carnati sau orice altceva aveti prin casa), 100 gr. masline, 100 gr. cascaval ras, 3 oua,120 ml. lapte, 100 ml. ulei, 1 lingurita drojdie, sare si piper (dupa gust).

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

26 voturi

Mod de preparare

Oale se amesteca ca si pentru omleta, se adauga un varf de sare, piper negru, se pune faina (aluatul trebuie sa fie omogen), drojdia, laptele si uleiul (incalzite in prealabil), sunca taiata cuburi, mici si maslinele.
Se pune la cuptor pentru 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Sandie (Chef de cuisine):

    Deosebit de gustoasa, ușor de preparat cu ingrediente care le poți avea în casa deja. Eu am folosit pastrama de pui.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Este super,se poate pregati si cu ce ai in casa resturi de cascaval, frptura,salam,masline,ciuperci , etc...

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Foarte frumos!

  • amic

    amic (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010

    Gustoasa violette, esti o bunatate pe lume. Am dobandit checul propus de tine, EXCELENT. Cu teama de a nu strica nimic, am indraznit cateva picaturi de ketchup picant peste feliile de chec, oauuu! Iti doresc, si imi doresc, sa fi in forma cu toate aparitiile aici.

  • violette

    violette (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Mihaela multumesc pentru aprecieri. Constanta ma bucur ca ai incercat reteta, intr-adevar se poate face cu ce ai la indemana prn casa.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Delicios si prezentare de nota 10!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Multumesc tuturor!:)

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      arata tare bine sigur am sa incerc

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      interesant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Felicitari din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

26 voturi

Ingrediente

  • 150 gr.faina
  • 200 gr.sunca (parizer
  • salam
  • carnati sau orice altceva aveti prin casa)
  • 100 gr. masline
  • 100 gr. cascaval ras
  • 3 oua,120 ml. lapte
  • 100 ml. ulei
  • 1 lingurita drojdie
  • sare si piper (dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de violette
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe

18 voturi    7 comentarii
45 min
Budinci
Fursecuri

Fursecuri

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin,

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Gaufres de secara cu branza topita