autor:

violette

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: violette (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violette (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
150 gr.faina, 200 gr.sunca (parizer, salam, carnati sau orice altceva aveti prin casa), 100 gr. masline, 100 gr. cascaval ras, 3 oua,120 ml. lapte, 100 ml. ulei, 1 lingurita drojdie, sare si piper (dupa gust).

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

25 voturi

Mod de preparare

Oale se amesteca ca si pentru omleta, se adauga un varf de sare, piper negru, se pune faina (aluatul trebuie sa fie omogen), drojdia, laptele si uleiul (incalzite in prealabil), sunca taiata cuburi, mici si maslinele.
Se pune la cuptor pentru 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna,

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Chec aperitiv cu legume si ciuperci

Conopida si brocoli se pun la fiert cam 10-15 minute cu putina sare(nu trebuie sa fie fierte tare),

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Este super,se poate pregati si cu ce ai in casa resturi de cascaval, frptura,salam,masline,ciuperci , etc...

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

    Foarte frumos!

  • amic

    amic (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010

    Gustoasa violette, esti o bunatate pe lume. Am dobandit checul propus de tine, EXCELENT. Cu teama de a nu strica nimic, am indraznit cateva picaturi de ketchup picant peste feliile de chec, oauuu! Iti doresc, si imi doresc, sa fi in forma cu toate aparitiile aici.

  • violette

    violette (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Mihaela multumesc pentru aprecieri. Constanta ma bucur ca ai incercat reteta, intr-adevar se poate face cu ce ai la indemana prn casa.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Delicios si prezentare de nota 10!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Multumesc tuturor!:)

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      arata tare bine sigur am sa incerc

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      interesant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Felicitari din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

25 voturi

Ingrediente

  • 150 gr.faina
  • 200 gr.sunca (parizer
  • salam
  • carnati sau orice altceva aveti prin casa)
  • 100 gr. masline
  • 100 gr. cascaval ras
  • 3 oua,120 ml. lapte
  • 100 ml. ulei
  • 1 lingurita drojdie
  • sare si piper (dupa gust).

Raporteaza reteta

Retete
de violette
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe

15 voturi    7 comentarii
45 min
Budinci
Fursecuri

Fursecuri

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin,

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Caramele rustice