autor:

Meme

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Meme (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Meme (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Ingrediente
200 gr. faina, 100 gr. masline, 300 gr. sunca, 200 ml. lapte, 5 felii gogosar murat, 1 pliculet praf de copt, 200 gr.cascaval, sare, piper, 3 linguri de ulei, 5 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

85 voturi

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.

Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.

Acasta compozitie rezultata o tunam intr-o forma tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor in jur de 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Galbenusurile se amesta cu smantana, sarea, piperul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma,

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete eu am pus jumatate salam ,jumatate

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dana Neagu , 14 noiembrie 2015

    Foarte pufos și gustos

  • Fara foto

    Florina Anghel , 17 septembrie 2015

    eu o fac de 2 ani aceasta reteta este f. buna

  • Fara foto

    Stanescu Bibi , 31 mai 2015

    Este foarte gustos si usor de pregatit!

    • Fara foto

      Doinita Drilea , 31 mai 2015

      Este nemaipomenit !! L-am incercat !!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Aratã super!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Tare bine mai arata!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      e frumos si cred ca e si foarte bun

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Delicios aperitivul tau,l-am salvat....Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Este tare gustos...Eu il prepar un pic altfel,dar am salvat si reteta ta...

    • Fara foto

      Monica , 16 iunie 2010

      hmm..ce bine arata!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Foarte bun!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      DE moment salvez reteta,pentru ca arata bine si cred ca este bun!Felicitari!

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Arata foarte bine si e usor de facut!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

85 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 100 gr. masline
  • 300 gr. sunca
  • 200 ml. lapte
  • 5 felii gogosar murat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 200 gr.cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 5 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Meme
Inghetata

Inghetata

Intr-o cupa se aseaza inghetata de ciocolata,napolitanele(cubulete mici),dulceata de capsuni dupa

9 voturi    6 comentarii
5 min
Inghetate
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Aratã super!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne