autor:

Meme

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Meme (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Meme (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Ingrediente
200 gr. faina, 100 gr. masline, 300 gr. sunca, 200 ml. lapte, 5 felii gogosar murat, 1 pliculet praf de copt, 200 gr.cascaval, sare, piper, 3 linguri de ulei, 5 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

94 voturi

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.

Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.

Acasta compozitie rezultata o tunam intr-o forma tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor in jur de 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • Dana Neagu , 14 noiembrie 2015

    Foarte pufos și gustos

  • Florina Anghel , 17 septembrie 2015

    eu o fac de 2 ani aceasta reteta este f. buna

  • Stanescu Bibi , 31 mai 2015

    Este foarte gustos si usor de pregatit!

    • Doinita Drilea , 31 mai 2015

      Este nemaipomenit !! L-am incercat !!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

      Aratã super!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Tare bine mai arata!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      e frumos si cred ca e si foarte bun

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Delicios aperitivul tau,l-am salvat....Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Este tare gustos...Eu il prepar un pic altfel,dar am salvat si reteta ta...

    • Monica , 16 iunie 2010

      hmm..ce bine arata!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Foarte bun!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      DE moment salvez reteta,pentru ca arata bine si cred ca este bun!Felicitari!

    • Adriana B

      Adriana B (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Arata foarte bine si e usor de facut!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

94 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 100 gr. masline
  • 300 gr. sunca
  • 200 ml. lapte
  • 5 felii gogosar murat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 200 gr.cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 5 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Meme
Inghetata

Inghetata

Intr-o cupa se aseaza inghetata de ciocolata,napolitanele(cubulete mici),dulceata de capsuni dupa

9 voturi    6 comentarii
5 min
Inghetate
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Aratã super!!!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob