autor:

Andreea Rus

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Chec aperitiv

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2013

Ingrediente
5 oua, 150-200 g faina, praf de copt, un ardei gras, un bol mic de porumb fiert, un bol mic de carnaciori, un bol mic de sunca, 200g branza burduf, 5 linguri ulei, piper si delikat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ouale peste care se adauga faina,praful de copt si uleiul.Peste ele se adauga branza,ardeiul,porumbul,carnaciorii si sunca-taiate fasii/feliute.Apoi se adauga delikat si piper dupa gust.Se amesteca toate si se introduc la cuptor pentru 45 de minute.Bon apetit ! :-)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam

84 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!!!

  • Fara foto

    Lucia Adonicioaie , 06 septembrie 2013

    ft bun

    • Fara foto

      Parvu Simona , 16 august 2013

      foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150-200 g faina
  • praf de copt
  • un ardei gras
  • un bol mic de porumb fiert
  • un bol mic de carnaciori
  • un bol mic de sunca
  • 200g branza burduf
  • 5 linguri ulei
  • piper si delikat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Andreea Rus (Chef de cuisine)

Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Sote de ficatei