autor:

Andreea Rus

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Chec aperitiv

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2013

Ingrediente
5 oua, 150-200 g faina, praf de copt, un ardei gras, un bol mic de porumb fiert, un bol mic de carnaciori, un bol mic de sunca, 200g branza burduf, 5 linguri ulei, piper si delikat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ouale peste care se adauga faina,praful de copt si uleiul.Peste ele se adauga branza,ardeiul,porumbul,carnaciorii si sunca-taiate fasii/feliute.Apoi se adauga delikat si piper dupa gust.Se amesteca toate si se introduc la cuptor pentru 45 de minute.Bon apetit ! :-)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!!!

  • Lucia Adonicioaie , 06 septembrie 2013

    ft bun

    • Parvu Simona , 16 august 2013

      foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150-200 g faina
  • praf de copt
  • un ardei gras
  • un bol mic de porumb fiert
  • un bol mic de carnaciori
  • un bol mic de sunca
  • 200g branza burduf
  • 5 linguri ulei
  • piper si delikat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

18 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Andreea Rus (Chef de cuisine)

Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cous-cous cu tocana de porc