autor:

Andreea Rus

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Chec aperitiv

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2013

Ingrediente
5 oua, 150-200 g faina, praf de copt, un ardei gras, un bol mic de porumb fiert, un bol mic de carnaciori, un bol mic de sunca, 200g branza burduf, 5 linguri ulei, piper si delikat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ouale peste care se adauga faina,praful de copt si uleiul.Peste ele se adauga branza,ardeiul,porumbul,carnaciorii si sunca-taiate fasii/feliute.Apoi se adauga delikat si piper dupa gust.Se amesteca toate si se introduc la cuptor pentru 45 de minute.Bon apetit ! :-)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

90 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si

4 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Rus

    Andreea Rus (Chef de cuisine) , 25 februarie 2014

    Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!!!

  • Fara foto

    Lucia Adonicioaie , 06 septembrie 2013

    ft bun

    • Fara foto

      Parvu Simona , 16 august 2013

      foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150-200 g faina
  • praf de copt
  • un ardei gras
  • un bol mic de porumb fiert
  • un bol mic de carnaciori
  • un bol mic de sunca
  • 200g branza burduf
  • 5 linguri ulei
  • piper si delikat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Andreea Rus (Chef de cuisine)

Multumesc !Intr-adevar e o reteta gustoasa si usor de preparat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET