Pieptul de pui se fierbe si se toaca marunt.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga apoi morcovul, ardeiul si rosiile tocate marunt la calit.
Se amesteca cubuletele de piept de pui cu baconul, ciupercile, maslinele taiate rondele cu toata compozitia tocata.
Se bat ouale cu untul pana devine o pasta cremoasa, apoi se adauga faina treptat, dupa care amestecam toate componentele pana la omogenizare.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec, unsa bine cu unt, si se lasa la foc potrivit timp de 50 min.
Se consuma rece si este un aperitiv foarte gustos pentru mese festive.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii