Chec aperitiv cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui;
  • - 200g bacon;
  • - 200g ciuperci;
  • - 100g masline;
  • - 2 rosii;
  • - 1 morcov;
  • - 1 ardei gras;
  • - 1 ceapa mare;
  • - 100g unt;
  • - 3 oua;
  • - 5 linguri faina;
  • - sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si se toaca marunt.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga apoi morcovul, ardeiul si rosiile tocate marunt la calit.

Se amesteca cubuletele de piept de pui cu baconul, ciupercile, maslinele taiate rondele cu toata compozitia tocata.

Se bat ouale cu untul pana devine o pasta cremoasa, apoi se adauga faina treptat, dupa care amestecam toate componentele pana la omogenizare.

Se toarna compozitia intr-o tava de chec, unsa bine cu unt, si se lasa la foc potrivit timp de 50 min.

Se consuma rece si este un aperitiv foarte gustos pentru mese festive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise