autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2014

Ingrediente
300 g cascaval afumat, 3 fire carnati cabanos, 5 oua fierte tari, 4 oua crude, 4 felii branza topita, 70 g sunca Praga, 4 linguri smantana, 50 g masline negre fara samburi, 2 linguri mazare verde, 1/2 ardei gras rosu, 1 plic praf de copt, 5 linguri faina, sare, piper, unt pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

24 voturi

Mod de preparare

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna cu maslinele si mazarea decongelata.
Ouale crude la batem bine si le amestecam cu smantana.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi o adaugam la ouale batute cu smantana.
Amestecam apoi cele doua compozitii( cascavalul cu ouale) si potrivim gustul de sare si piper.
O tava de chec o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin unt si punem in ea 1/2 din compozitie. Pe marginile tavii punem doi carnati si intre ei ouale fierte :
Acoperim ouale cu compozitie de chec ramasa si pe mijloc punem al treilea carnat .
Deasupra punem feliile de branza topita , pe care le ornam cu putin ardei rosu si frunze de patrunjel verde, sau fiecare cum doreste.
Dam tava de chec la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pentru 40-45 de minute , pina se rumeneste deasupra.
Cand este gata, scoatem checul din cuptor si il lasam s se raceasca putin in tava.
Scoatem apoi hartia de copt si portionam checul.
Pofta mare sa aveti ! Sigur va veti impresiona mesenii cu el....

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/chec-aperitiv-cu-cascaval-cabanos-si-oua.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ouă umplute cu pateu

Ouă umplute cu pateu

Se fierb ouăle, după ce se răcesc se decojesc şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile fierte

7 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
PAINE CU OU LA CUPTOR

PAINE CU OU LA CUPTOR

Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza:

22 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anisoara Lumina , 08 ianuarie 2016

    bravo un deliciu..................

  • Fara foto

    Maria Scurtu , 11 decembrie 2015

    Trebuie preparata arata super de buna

  • Fara foto

    Mariana Axente , 12 aprilie 2015

    arata super

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 09 aprilie 2015

      Nu o mancam in fiecare zi !

    • Fara foto

      Aurora Pascariu , 07 aprilie 2015

      Nu e rea,dar devine o bomba calorica ,mai ales amestecul asta de diverse proteine vor avea ca efect o digestie lunga si grea, supunind aparatul digestiv la o munca extraordinara. Mai bine o salata si o ora de miscare in aer liber. ;)

    • Victoria Gabriela

      Victoria Gabriela (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

      Arata super! De retinut! Felicitari, Sidy!

    • Fara foto

      Andronic Maria , 12 martie 2015

      am sa o incerc arata super..............

    • Fara foto

      Florina Butuliga , 04 ianuarie 2015

      ok

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

24 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval afumat
  • 3 fire carnati cabanos
  • 5 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 4 felii branza topita
  • 70 g sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 linguri mazare verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Victoria Gabriela

Victoria Gabriela (Chef de cuisine)

Arata super! De retinut! Felicitari, Sidy!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta ficei mele
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania