autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2014

Ingrediente
300 g cascaval afumat, 3 fire carnati cabanos, 5 oua fierte tari, 4 oua crude, 4 felii branza topita, 70 g sunca Praga, 4 linguri smantana, 50 g masline negre fara samburi, 2 linguri mazare verde, 1/2 ardei gras rosu, 1 plic praf de copt, 5 linguri faina, sare, piper, unt pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

24 voturi

Mod de preparare

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna cu maslinele si mazarea decongelata.
Ouale crude la batem bine si le amestecam cu smantana.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi o adaugam la ouale batute cu smantana.
Amestecam apoi cele doua compozitii( cascavalul cu ouale) si potrivim gustul de sare si piper.
O tava de chec o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin unt si punem in ea 1/2 din compozitie. Pe marginile tavii punem doi carnati si intre ei ouale fierte :
Acoperim ouale cu compozitie de chec ramasa si pe mijloc punem al treilea carnat .
Deasupra punem feliile de branza topita , pe care le ornam cu putin ardei rosu si frunze de patrunjel verde, sau fiecare cum doreste.
Dam tava de chec la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pentru 40-45 de minute , pina se rumeneste deasupra.
Cand este gata, scoatem checul din cuptor si il lasam s se raceasca putin in tava.
Scoatem apoi hartia de copt si portionam checul.
Pofta mare sa aveti ! Sigur va veti impresiona mesenii cu el....

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/chec-aperitiv-cu-cascaval-cabanos-si-oua.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua vopsite - eny

Oua vopsite - eny

Se pun ouale (spalate inainte) intr-o cratita cu apa si putina sare ( pentru a nu se crapa) doar

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
OMLETĂ SPANIOLĂ

OMLETĂ SPANIOLĂ

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici; - puneţi

17 voturi    1 comentariu
5 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anisoara Lumina , 08 ianuarie 2016

    bravo un deliciu..................

  • Fara foto

    Maria Scurtu , 11 decembrie 2015

    Trebuie preparata arata super de buna

  • Fara foto

    Mariana Axente , 12 aprilie 2015

    arata super

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 09 aprilie 2015

      Nu o mancam in fiecare zi !

    • Fara foto

      Aurora Pascariu , 07 aprilie 2015

      Nu e rea,dar devine o bomba calorica ,mai ales amestecul asta de diverse proteine vor avea ca efect o digestie lunga si grea, supunind aparatul digestiv la o munca extraordinara. Mai bine o salata si o ora de miscare in aer liber. ;)

    • Victoria Gabriela

      Victoria Gabriela (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

      Arata super! De retinut! Felicitari, Sidy!

    • Fara foto

      Andronic Maria , 12 martie 2015

      am sa o incerc arata super..............

    • Fara foto

      Florina Butuliga , 04 ianuarie 2015

      ok

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

24 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval afumat
  • 3 fire carnati cabanos
  • 5 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 4 felii branza topita
  • 70 g sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 linguri mazare verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Victoria Gabriela

Victoria Gabriela (Chef de cuisine)

Arata super! De retinut! Felicitari, Sidy!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
salata cu ulei de dovleac