Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume.
Lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe punga dupa care punem legumele intr-o strecuratoare si le lasam sa se racoreasca.
Batem ouale cu un strop de sare.
Adaugam rand pe rand cascavalul ras, untul topit si apoi racit si smantana.
Incorporam faina putin cate putin si apoi turnam treptat laptele.
Adaugam mix-ul de legume.
Stingem praful de copt in zeama de lamaie si apoi il incorporam in amestecul de mai sus.
Potrivim de sare si piper.
Amestecam.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam amestecul.
Nivelam.
Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,si coacem pana ce checul este bine facut(trebuie sa treaca testul scobitorii) si frumos rumenit.
Lasam sa se racoreasca si apoi putem felia.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii