autor:

Adriana K.D.
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
Ne trebuie:, 3-4 legaturi de ceapa verde, 1 ardel rosu, 4 oua, 200 g cascaval, 300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere), 4 lg faina, 1 plic praf de copt, 4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa, 4 lg de iaurt, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

76 voturi

Mod de preparare

Cum se face:
Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei.
Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare,ceapa,ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper.
Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 de minute.
Se taie felii dupa ce se raceste.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa

5 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Tabita_Tabita

    Tabita_Tabita (Chef de cuisine):

    Reteta e fantastica, am incercat sa respect cat de strict reteta, dar am pus niste ciuperci in plus. Foarte buna, s-a mancat foarte repede. Multumesc.

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Leustean Alexandra-Gabriela , 03 aprilie 2015

    E super buna''''' am probato

  • Fara foto

    Coca Nicolau , 21 ianuarie 2015

    mai adaug si masline 5-6 ptr decor culoarea conteaza in interior, si nu pun lapte in compozitie.cred ca la cuptor turcesc este mai bun decat la aragaz, asa fac eu.

  • Fara foto

    Rodica Boran , 18 decembrie 2014

    Sa omis a srie ca se adauga in compozitie si cele 300gr. sunca taiata bucati mici ceapa verde taiata marunt, uleiul si la urma albusurile batute , apoi se pune la cuptor.

    • Fara foto

      Alina Stoian , 17 septembrie 2014

      foarte bunnn

    • Tabita_Tabita

      Tabita_Tabita (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014

      o reteta foarte buna, felicitari!

    • Fara foto

      Adriana Todea , 16 februarie 2014

      Este f.f.f. bun

    • Fara foto

      Adriana Todea , 16 februarie 2014

      este f f f bun .

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

      Adriana ai omis sa adaugi sunca presata la prepararea checului,in rest e ok.Felicitari pentru reteta !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      O bunatate !

    • LorenaG

      LorenaG (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

      Dar cu 300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere) ce-ai facut ca nu vad sa apara in reteta in momentul prepararii? Ai calit putin sunca sau cum ai procedat?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Super!***** La fav...

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Cred ca a fost foarte gustos checuletul !!!! Si ca deobicei foarte bine si frumos prezentat si explicat procesul :*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Delicios... yimi,yumi. *****

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Arata intr-un mare fel :)....apetisant, gustos si usor de facut . Felicitari pt reteta si *****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Excelenta reteta! Am salvat-o pentru a o testa.*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Apetisant:)

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      Frumos prezentat; un aperitiv gustos.Felicitarile mele si...*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

76 voturi

Ingrediente

  • Ne trebuie:
  • 3-4 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardel rosu
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca presata (sau alt mezel
  • la alegere)
  • 4 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa
  • 4 lg de iaurt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Tabita_Tabita (Chef de cuisine)

o reteta foarte buna, felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Placintele cu ciuperci si tarhon