Ingrediente
Ne trebuie:, 3-4 legaturi de ceapa verde, 1 ardel rosu, 4 oua, 200 g cascaval, 300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere), 4 lg faina, 1 plic praf de copt, 4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa, 4 lg de iaurt, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
76 voturi
Mod de preparare
Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei.
Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare,ceapa,ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper.
Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 de minute.
Se taie felii dupa ce se raceste.
Pofta Buna!!!
Alina Stoian , 17 septembrie 2014
foarte bunnn
Tabita_Tabita (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014
o reteta foarte buna, felicitari!
Adriana Todea , 16 februarie 2014
Este f.f.f. bun
Adriana Todea , 16 februarie 2014
este f f f bun .
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011
Adriana ai omis sa adaugi sunca presata la prepararea checului,in rest e ok.Felicitari pentru reteta !
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011
O bunatate !
LorenaG (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011
Dar cu 300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere) ce-ai facut ca nu vad sa apara in reteta in momentul prepararii? Ai calit putin sunca sau cum ai procedat?
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Super!***** La fav...
KatrinC (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Cred ca a fost foarte gustos checuletul !!!! Si ca deobicei foarte bine si frumos prezentat si explicat procesul :*****
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Delicios... yimi,yumi. *****
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Arata intr-un mare fel :)....apetisant, gustos si usor de facut . Felicitari pt reteta si *****
mihai (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Excelenta reteta! Am salvat-o pentru a o testa.*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Apetisant:)
mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011
Frumos prezentat; un aperitiv gustos.Felicitarile mele si...*****