Cum se face:
Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei.
Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare,ceapa,ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper.
Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 de minute.
Se taie felii dupa ce se raceste.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii