- se separă albuşurile de gălbenuşuri.
- se bat albuşurile spumă .
- gălbenuşurile se freacă cu zahărul, iar apoi se adaugă făina.
- praful de copt se stinge cu zeama de lămâie şi se adaugă peste gălbenuşuri. Rând pe rând, se adaugă laptele , uleiul, esenţa de vanilie/rom, zahărul vanilat. După ce am omogenizat, adăugăm spuma de albuşuri. Amestecăm cu o lingură de lemn, de jos în sus, cu mişcări lente.
- presărăm şi nişte coajă de portocală, pentru aromă deosebită.
- jumătate din compoziţie se amestacă cu cacao, peste care adăugăm stafide.
- se toarnă în tavă jumătatea albă de compoziţie, peste care adăugăm jumătatea cu cacao , iar apoi mai presărăm câteva stafide.
- checul se lasă la cuptor aproximativ 45 de minute.
- se scoate din cuptor bine crescut şi se serveşte cu mare pofta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii