autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Chec brun economic

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300g zahar, 1 ceasca ceai rusesc, 4 linguri ulei,1/2 pachet praf de copt, 1 lingurita scortisoara, 10-12 nuci, faina cit cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa
se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si scortisoara pisata foarte fin. Se pune faina in ploaie, amestecind foarte bine cu lingura pina cind se obtine o compozitie ca o crema groasa. Se pune in forma de chec unsa si presarata cu faina si se asaza deasupra jumatati de miez de nuca si se da la cuptor la foc potrivit.
Se serveste a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec brun economic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Jeleu de pere cu vanilie

Jeleu de pere cu vanilie

Decojeste perele si taie-le in sase. Pune intr-o tigaie bucatile de para, adauga sucul de lamaie,

0 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca branza de vaci cu ouale,bicarbonatul stins cu zeama

44 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g zahar
  • 1 ceasca ceai rusesc
  • 4 linguri ulei,1/2 pachet praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 10-12 nuci
  • faina cit cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
prajitura bounty