Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu o ceasca de ceai rusesc si se lasa sa
se raceasca. Se amesteca apoi cu oul batut, uleiul, praful de copt si scortisoara pisata foarte fin. Se pune faina in ploaie, amestecind foarte bine cu lingura pina cind se obtine o compozitie ca o crema groasa. Se pune in forma de chec unsa si presarata cu faina si se asaza deasupra jumatati de miez de nuca si se da la cuptor la foc potrivit.
Se serveste a doua zi.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii