Intr-un bol se pune piinea veche taiata cuburi si se toarna laptele si se lasa sa absoarbe dupa care se sfarama cu furculita pina devine ca o pasta.In alt bol se freaca ouale cu zaharul se adauga restul ingridentelor si se amesteca bine, dupa care se amesteca cu piinea muiata.Intr-o craticioara se pune apa cu zaharul pina se face caramel, se mai lasa putin sa fiarba dupa care se toarna caramelul fierbinte in tava ptr chec si se tapeteaza complect.Cind se raceste caramelul se unge tava cu unt si se toarna compozitia in tava.Se pune tava de chec intr-o alta tava cu apa pina la jumatatea tavii si se da la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade aproape o ora.Dupa ce sa copt se toarna pe un platou si caramelul vine deasupra.Este foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii