Mixam ouale cu zaharul spuma, apoi adaugam 2 linguri crema nugat, uleiul si mixam foarte bine. Adaugam laptele, pesmetul si faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia se mixeaza, apoi se adauga bananele taiate rondele. Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec. Coacem in cuptorul incalzit 40-50 minute pana ce trece testul scobitorii.
Dupa coacere se lasa la racit, se scoate din tava si se unge cu restul de crema nugat.
Pofta dulce!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii