autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec cu banane si nuca de cocos

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
2 banane,220 gr faina,100 gr zahar,100 gr unt, 50 gr nuca de cocos rasa, 2 oua ,un praf de copt, un zahar vanilat,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu unt, sare, vanilie, se adauga ouale amestecand bine, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, se adauga bananele taiate rondele. Se varsa compozitia in forma de chec tapetata si se coace la 180 grade timp de 50 minute. Se verifica cu lama cutitului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca in tigaia dry cooker

Cozonac cu nuca in tigaia dry cooker

Toate ingredientele in afara de lapte si unt se tin in bucatarie de seara. Faina se cerne de trei

11 voturi    12 comentarii
4h
Dulciuri diverse
Churros cu crema de vanilie

Churros cu crema de vanilie

Pentru churro punem apa la fiert cu putina sare. Faina o amestecam cu zaharul, zaharul vanilat si

2 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 banane,220 gr faina,100 gr zahar,100 gr unt
  • 50 gr nuca de cocos rasa
  • 2 oua ,un praf de copt
  • un zahar vanilat,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Faguri