autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec cu banane si nuca de cocos

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
2 banane,220 gr faina,100 gr zahar,100 gr unt, 50 gr nuca de cocos rasa, 2 oua ,un praf de copt, un zahar vanilat,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu unt, sare, vanilie, se adauga ouale amestecand bine, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, se adauga bananele taiate rondele. Se varsa compozitia in forma de chec tapetata si se coace la 180 grade timp de 50 minute. Se verifica cu lama cutitului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere la cuptor

Mere la cuptor

Merele se spala, se taie in 2 si se scoate caseta cu samburi. Se face un sirop din apa, zahar,

4 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Trufe fine de ciocolata cu aroma de cognac

Trufe fine de ciocolata cu aroma de cognac

Ciocolata se taie bucatele cat mai mici si se pune intr-un bol de sticla mai incapator. Se pune frisca

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 banane,220 gr faina,100 gr zahar,100 gr unt
  • 50 gr nuca de cocos rasa
  • 2 oua ,un praf de copt
  • un zahar vanilat,sare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
goffre