Se amesteca untul zaharul si apa.
Se adauga ouale pe rind si apoi bananele.
Bicarbonatul se dizolva in lapte si se adauga la compozitia de banane ;se adauga faina.
Se adauga nucile.
Se da la cuptor (in tava unsa si tapetata) la 180*C pentru aproximativ o ora (pina un cutit sau un pai infipt in chec iese curat).
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii