autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CHEC CU CACAO

Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 150g ulei, 1 cana faina, arome, 1 lingura cacao, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Separi albusurile de galbenusuri, freci galbenusurile cu praful de sare, albusurile le bati spuma si apoi adaugi treptat zaharul, dupa aceea pui galbenusurile putin cate putin si bati bine, adaugi uleiul si aromele, adaugi si faina si amesteci bine, iei putin din compozitie si pui intr-un bol, amesteci cu cacaoa.

Iei o forma de cozonac si o ungi cu putin ulei, o tapetezi cu putina faina si adaugi compozitia galbena in ea, apoi deasupra torni compozitia de cacao cu ajutorul unei linguri si amesteci foarte usor, sa se faca urme in chec, apoi dai la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC CU CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chec cu cacao glazurat

Chec cu cacao glazurat

Checul cu cacao este printre dulciurile care se leaga cel mai pregnant in amintirile mele de copilarie.

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Chec cu cacao si stafide

Chec cu cacao si stafide

Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare si le da deoparte. Untul, de la temperatura

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 150g ulei
  • 1 cana faina
  • arome
  • 1 lingura cacao
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Foarte bun checul cu cacao.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu smantana si iaurt