autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CHEC CU CACAO

Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 150g ulei, 1 cana faina, arome, 1 lingura cacao, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Separi albusurile de galbenusuri, freci galbenusurile cu praful de sare, albusurile le bati spuma si apoi adaugi treptat zaharul, dupa aceea pui galbenusurile putin cate putin si bati bine, adaugi uleiul si aromele, adaugi si faina si amesteci bine, iei putin din compozitie si pui intr-un bol, amesteci cu cacaoa.

Iei o forma de cozonac si o ungi cu putin ulei, o tapetezi cu putina faina si adaugi compozitia galbena in ea, apoi deasupra torni compozitia de cacao cu ajutorul unei linguri si amesteci foarte usor, sa se faca urme in chec, apoi dai la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC CU CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chec cu cacao si nuca

Chec cu cacao si nuca

Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 150g ulei
  • 1 cana faina
  • arome
  • 1 lingura cacao
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Foarte bun checul cu cacao.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură de sărbătoare din Franţa