autor:

» » Aluaturi si Foietaje

CHEC CU CACAO

Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PERIJOC ANA MARIA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
5 oua, 1 cana zahar, 150g ulei, 1 cana faina, arome, 1 lingura cacao, un praf sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Separi albusurile de galbenusuri, freci galbenusurile cu praful de sare, albusurile le bati spuma si apoi adaugi treptat zaharul, dupa aceea pui galbenusurile putin cate putin si bati bine, adaugi uleiul si aromele, adaugi si faina si amesteci bine, iei putin din compozitie si pui intr-un bol, amesteci cu cacaoa.

Iei o forma de cozonac si o ungi cu putin ulei, o tapetezi cu putina faina si adaugi compozitia galbena in ea, apoi deasupra torni compozitia de cacao cu ajutorul unei linguri si amesteci foarte usor, sa se faca urme in chec, apoi dai la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC CU CACAO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chec de cacao cu cafea(reteta portugheza)

Chec de cacao cu cafea(reteta portugheza)

1)Bate spuma untul topit cu zaharul,coaja de lamaie.Se pot adauga ouale intregi pe rand(stil portughez...)eu

5 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Chec cu cacao si stafide

Chec cu cacao si stafide

Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare si le da deoparte. Untul, de la temperatura

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 150g ulei
  • 1 cana faina
  • arome
  • 1 lingura cacao
  • un praf sare

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Foarte bun checul cu cacao.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu jumari