Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor ,pana se ingroase putin ca si o glazura.
Din acesta compozitie se iau deoparte 4-5 linguri pentru a pune glazura pe checul gata copt.
Galbenusurile se freaca putin ,se adauga in compozitie...Se pune faina ,praful de copt,esenta de rom ,se amesteca usor ,apoi se pun si albusele batute spuma si nuca.
....Am pus intr-o forma rotunda ,unsa cu ulei si presarata cu putina faina.Se da la cuptor si testati cu scobitoarea cand e gata.
Deasupra se pune glazura ce am lasat-o deoparte.
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii