Ingrediente
2 cani cu zahar ,am masurat cu o cana de apa, 1/2 cana de lapte (se masoara cu aceeasi cana),, 2-3 linguri cacao ,, o margarina intreaga,, 3 oua,, 3 cani faina, 100 g nuci taiate feliute..sau cate vreti., 1 praf de copt si esenta de rom.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Din acesta compozitie se iau deoparte 4-5 linguri pentru a pune glazura pe checul gata copt.
Galbenusurile se freaca putin ,se adauga in compozitie...Se pune faina ,praful de copt,esenta de rom ,se amesteca usor ,apoi se pun si albusele batute spuma si nuca.
....Am pus intr-o forma rotunda ,unsa cu ulei si presarata cu putina faina.Se da la cuptor si testati cu scobitoarea cand e gata.
Deasupra se pune glazura ce am lasat-o deoparte.
pofta buna!