Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, 250 gr. zahar, 250 gr. faina, 100 ml ulei, 5 lingurite cacao, zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul si cu zeama de lamiie pina devine ca o maioneza. Se bat albusurile cu zaharul. Se toarna maioneza peste albusuri. Se amesteca totul cu faina. Se ung 2 tavi cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna o parte din aluat in tavi. Partea ramasa se amesteca cu cacao. Se toarna si aceasta deasupra partii din tava. Se introduc in cuptorul incins inainte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
1)Bate spuma untul topit cu zaharul,coaja de lamaie.Se pot adauga ouale intregi pe rand(stil portughez...)eu
Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare si le da deoparte.
Untul, de la temperatura
4 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate