Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva mai tare.
Se lasa la crescut.Intre timp se da cascavalul pe razatoare, se taie salamul cubulete mici, se dau si ouale fierte pe razatoare, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca toate cu aluatul pana se omogenizează.
Se mai lasa la crescut vreo jumătate de ora.
Se icalzeste cuptorul si se unge o tava de cozonac cu ulei sau margarina.
Se pune aluatul in tava si se mai lasa sa creasca cca 15-20 de minute, apoi se da tava la cuptor si se coace 35-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii