Galbenusurile se freaca cu zaharul si ciocolata calduta pana se ingroasa compozitia.Se adauga treptat faina zaharul vanilat,mirodeniile, nucile si se amesteca bine.Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit timp de 30-35 min.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar .
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii