Galbenusurile se freaca cu zaharul si ciocolata calduta pana se ingroasa compozitia.Se adauga treptat faina zaharul vanilat,mirodeniile, nucile si se amesteca bine.Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit timp de 30-35 min.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar .

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii