Se pun stafidele la inmuiat in esenta de rom. Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare cu o cana cu zahar, iar galbenusurile le freci cu cealalta cana de zahar si cu un praf de sare, timp de 10 minute, dupa care adaugi pe rand cele 12 linguri de apa calduta.
Albusurile spuma le combini cu galbenusurile si adaugi faina in ploaie. Iei 3 tavi de chec, le ungi cu ulei si le tapetezi cu faina. Din compozitia obtinuta opresti 1/4 si restul o torni in cele 4 tavi. In partea oprita adaugi ciocolata alba ,cacaua, stafidele scurse si torni compozitia peste cea din tava. Cu ajutorul unei furculite amesteci cele 2 compozitii din fiecare tava si vei obtine diverse forme. Pui tavile in cuptorul incins 15 min dupa care reduci focul. Lasi la cptor 45 de min, timp in care intorci tavile.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii